Epilátorok

Epilátorok

A választék, amiről a nők beszélnek.

A Babyliss széles választékát kínálja a szőrtelenítő készülékeknek, melyek minden nő igényhez maximálisan illeszkedik, legyen akár kezdő, tapasztaltabb, érzékeny bőrű, egyszóval mindenki megtalálja a bőréhez legközelebb álló szőrtelenítő készüléket.

Ki ne szeretne hosszan tartó selymesen sima bőrt, akár 4 héten keresztül?

Babyliss által szabadalmaztatott exkluzív technológia: az ellentétes irányba mozgó dupla epiláló fej. Technológiának köszönhetően könnyedén eltávolíthatóvá válnak még a legkisebb szőrszálak is. A hosszantartó simaság garantált. A  Babyliss elsőként ruházta fel  epilátorait korszerű technológiával, és öltöztette őket divatos formába, és trendy színekbe. Ezek az ergonómiailag kialakított „kavics”formájú epilátorok, tökéletesen illeszkednek a tenyerekbe, ezáltal könnyebbé teszik a használatot, és elérhetőbbé a még a nehezen megközelíthető területeket is.

    © 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva

    Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

    OK