Tartós és kíméletes otthoni szőrtelenítő

Tartós és kíméletes otthoni szőrtelenítő

A Homelight tartósan sima és bársonyos bőrfelületet biztosít.

Immár több mint 25 éve a BaByliss csúcstechnológiával szolgálja ki a nők egyre igényesebb és céltudatosabb követelményeit a szőrtelenítés területén. A Homelight (otthoni használatú villanófényes) tartós szőrtelenítő kíméletesen és fájdalommentesen távolítja el a nemkívánatos szőrzetet ahhoz, hogy tartósan sima és bársonyos bőrfelületet biztosítson.

Ez a szőrtelenítési eljárás előállítja azt a fényt, melyet felvillanása után a szőrhagyma felé haladva és hőenergiává alakul át. Ez a hőhatás váltja ki a szőrszál és szőrgyökér fájdalommentes megsemmisítését és akadályozza meg visszanövését.

A speciális Quartz technológián alapuló kialakítás páratlan ellenállást biztosít a villogó lámpának, ezért a készülék 300.000 villanásra képes, ami így életre szóló kezelést nyújt, nincs szükség pótfej vásárlására.

Kivételesen gyors készülék, melynek 36 villanás/perc-es sebességével rekordidő alatt elvégezhető a kezelés.

A Home Pulsed Light (HPL) technológia maximális biztonságosság mellett eredményez tartós szőrtelenítést megadva az otthoni kezelés intimitását és kényelmét.  

További információk és vásárlás

 

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK