Flexibilisen a szakálladhoz igazítva

Flexibilisen a szakálladhoz igazítva

A For Men sorozat zászlóshajója.

A tengeren túlról jól ismert Hipster irányzat napjaink szakáll viseleti trendjeinek meghatározó kiindulópontja. A divatosan hordott hosszabb és rövidebb arcszőrzet a személyes stílus egyik meghatározó eleme, melyhez a BaByliss For Men termékeivel elsőként alkalmazkodott.

A For Men sorozat zászlóshajója az E877 flexibilis fejével eltérő vágáshosszaival trendi 3 napos borostát varázsol bármely szakállból. Ha tudod, hogy mely szakállhossz a te arcodhoz és öltözködésedhez a leginkább illő, akkor válassz a készülék által biztosított 9 lehetőségből és azt az eszköz memóriájában eltárolva formázd arcszőrzeted napról napra egyéni stílusodhoz igazítva. 

Az E877 a technikai újításokban is élen jár. Speciális „W” késkiképzése a makacsabb szálakat is hatékonyabban irányítja a vágókések közé. Dupla pengerendszere pedig egyedülálló tartósságot és folyamatos élezést biztosít a mindig pontos vágáshoz.  

Ha pedig végképp megunod a szakállad, akkor varázsolj egy laza mozdulattal szakállnyíróból elektromos borotvát és vágj 0,2mm pontossággal, hogy új arcot mutass a világ felé.

További részletek és vásárlás »

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK