1 készülék, 45 évnyi fájdalommentes szőrtelenítés

Eleged van már a fájdalmas szőrtelenítésből? Hosszantartóan selymes bőrre vágysz?
Akkor az IPL tartós szőrtelenítőket Neked találták ki!

Ezzel a fájdalom nélküli eljárással, lábaid akár hónapokig selymesen simák lesznek, mindössze 8-10 hét leforgása alatt. A 15-20 perces kezeléseket elegendő 2-4 hetente elvégezned, így nem kell órákat elvesztegetned szabadidődből.

És hogy mennyi ideig áll rendelkezésedre BaByliss IPL készüléked? A G960E a maga 300.000 villanásszámával egy felhasználó esetében több, mint 45 évnyi teljes szőrtelenítési kezelésre elegendő. A készüléket ráadásul használhatjátok családon belül többen is.

A garantált eredményhez elengedhetetlen, hogy az IPL készülékedet a megfelelő intenzitás szinten használd. Hogy biztosra menj, a BaByliss automatikus bőrtónus érzékelőt épített legújabb készülékbe. Nincs más teendőd, mint bekapcsolni az eszközt, a szenzort a bőrödhöz érinteni és az  azonnal az optimális intenzitásra állítja be magát.

A kisebb felületek kezeléséhez cserélj fejet és pattintsd fel a 2 cm2-es ablakú precíziós kiegészítőt. Így kényelmesebben és pontosabban tudsz dolgozni az arcon vagy bikinivonalon.

Rengeteg hasznos információt találsz a villanófényes technológiáról és további BaByliss IPL tartós szőrtelenítőkről a www.ipl.hu weboldalon.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK