Forgókefés hajformázás

Forgókefés hajformázás

A meleg levegős hajformázók régi/új sikersztorija már régóta íródik.

Töretlen népszerűségüket egyszerű alkalmazhatóságuknak és semmivel sem összehasonlítható dúsító, volumennövelő hatásuknak köszönhetik.

A BaByliss klasszikus meleg levegős hajformázó sorozata az alap funkciójú kizárólag forgókeféstől a cserélhető fejes kombinált készülékekig terjed. Míg az egyszerűbb eszközökkel kizárólag a dúsítás, vagy volumennövelés oldható meg, addig divatos cserélhető fejes változataikkal a szárítás, vagy a simítás is játszi könnyedséggel végezhető el.

 A sorozat nem szűkölködik technológiai megoldásokban sem, mely igazi ritkaság ezen eszközök között. A kisebb 300W körüli teljesítményt biztosító hajformázók teljesítménye egészen 1000W-ig terjed, amely több mint elegendő az otthoni frizura elkészítéséhez. A forgófejjel rendelkező típusok kiváló nyomaték aránya a sűrűbb nehezebben kezelhető hajat is egyszerűen formázhatóvá teszik. Az ezen a szinten szinte alapkövető követelménynek számító ion és kerámia technológia pedig gondoskodik a hajszálak megóvásáról, valamint a hajápolást segítő normál hajtöltés helyreállításáról.

További részletek és vásárlás »

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK