Formázd a hajad szárítás közben

A hajad, még nedves állapotában, szárítás közben formázható a legkönnyebben, éppen ezért fejlesztette ki a BaByliss az 1000 W-os meleglevegős hajformázóját, mely kellően erős, hogy hajadat megszárítsa, mégis kíméletesen gyengéd.

Hajad védelméről a két, különböző méretű, vaddisznószőr sörtés forgókefe gondoskodik, melyek sajátossága, hogy a természetes szőrnek hála nem roncsolja a hajszerkezetet. Ion technológiának köszönhetően, a szárítás után hajad nem száll, élettel teli, ragyogó hatású lesz. Ergonomikus kialakításával kényelmes használatot tesz lehetővé, állítható sebességfokozatának hála, ideális bármilyen hajtípushoz.

Ø50 mm

Ez a nagyméretű forgókefe természetes esést kölcsönöz a félhosszú és hosszú hajnak, ideális formázáshoz, volumenizáláshoz. Kerámia bevonata gondoskodik arról, hogy formázás közben a lehető legkisebb legyen a súrlódás, így még kevésbé roncsolja a hajszálakat.

Ø35 mm

A kisebb kefét rövidebb hajhoz ajánljuk, ideális a frufru formázásához.

Szűkítő

A szűkítő fej koncentrálja a levegő áramlását, így még precízebb formázást tesz lehetővé, akár hideg, akár meleg levegő segítségével.

Automatikus észlelés

A készülék automatikusan érzékeli a kívánt forgás irányát, elég csupán egy kézmozdulat.

1. Az ideális fej felhelyezését követően állítsd I-es, vagy II-es pozícióba a kapcsolót, majd nyomd meg a készüléken található gombot.

 

 

 

 

 

2. Egy finom csuklómozdulattal döntsd a készüléket jobbra vagy balra, a kívánt forgás beindításához.

 

 

 

 

 


3. A fej elkezd forogni a kézmozdulatnak megfelelő irányba, mindaddig, míg nyomva tartod a gombot. Ha meg szeretnéd változtatni a forgás irányát, engedd fel a gombot, majd nyomd meg ismételten és forgasd a készüléket az ellentétes irányba.

© 2018 Alveola Beauty Services Kft. Minden jog fenntartva

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK