BaByliss Curl Secret Optimum - Ionos automata hajgöndörítő
BaByliss Curl Secret Optimum - Ionos automata hajgöndörítő
BaByliss Curl Secret Optimum - Ionos automata hajgöndörítő

BaByliss Curl Secret Optimum - Ionos automata hajgöndörítő

BAC1600E
raktáron
48 990 Ft

Az automata hajgöndörítés új korszaka megérkezett. Vedd kezedbe az irányítást vagy bízd magad teljesen a készülékre! Kísérletezz kedvedre a különböző időzítési lehetőségekkel és göndörítési irányokkal, melyek számos kombinációt tesznek lehetővé, ezáltal egyedi loknikat varázsolhatsz magadnak.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ

Az automata hajgöndörítés új korszaka megérkezett.
Vedd kezedbe az irányítást vagy bízd magad teljesen a készülékre!
Kísérletezz kedvedre a különböző időzítési lehetőségekkel és göndörítési irányokkal, melyek számos kombinációt tesznek lehetővé, ezáltal egyedi loknikat varázsolhatsz magadnak. 

A BaByliss Curl Secret Optimum ionos automata hajgöndörítő készülék különlegessége, hogy rendelkezik 3 előre beprogramozott beállítással is, így Neked elég csupán a kívánt frizurát kiválasztani, a készülék ennek megfelelően automatikusan beállítja a formázáshoz szükséges időt és hőmérsékletet.

Az LCD kijelzőn minden beállítás precízen követhető.
A hajformázó felület kerámia bevonattal van ellátva, mely hosszú évek óta a hajformázó eszközök egyik legkedveltebb bevonata.
Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét.

A 6 féle hőmérsékleti beállítás közül mindenki könnyedén megtalálhatja hajtípusának megfelelő hőmérsékletet.

Az ION funkció biztosítja, hogy hajszálaid ne töltődjenek fel, így nem fog szállni, még a frissen mosott hajad sem.
Frizurádnak ragyogó hatást kölcsönöz, valamint elősegíti a hajápoló készítmények jótékony hatását.

Kompakt méret: Laposabb, rövidebb és könnyebb a készülék, a korábbi Curl Secret modellekhez képest.
A BaByliss Curl Secret Optimum - Ionos automata hajgöndörítő ideális szépségápolási eszköz azokon a napokon, amikor minimális erőfeszítéssel különleges megjelenést szeretnél elérni.

AUTO CURL technológia:
 gyors és egyszerű rendszer, a gyönyörű és tartós fürtök érdekében. Sajátossága, hogy a hajtincset, hajsütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat. A készülék használatával a haj automatikusan behúzódik a kerámia testbe, ahol a tincs mindkét irányból lágyan felmelegszik és a beállításoknak megfelelően begöndörödik.

Automata hajgöndörítő bevonata: Ceramic
*A hajformázó felület kerámia bevonattal van ellátva, mely hosszú évek óta a hajformázó eszközök egyik legkedveltebb bevonata.
Népszerűségét finom szemcseméretének, kiváló hőtartó képességének és kedvező súrlódási együtthatóinak köszönheti, mellyel nem roncsolja a hajszálak szerkezetét.
A lágy és fényes hatású loknik készítéséhez.

A hőmérséklet 6 fokozatban szabályozható: 180-190-200-210-220-230 °C
Segítségével mindenki könnyedén megtalálja a hajtípusának megfelelő hőmérsékletet.

3 féle időzítési lehetőség:
-8 másodperc a laza hullámokért
-10 másodperc a lágy loknikért
-12 másodperc a határozott loknikért

Szabályozható göndörítési irány: felcsavaráskor kiválasztható, hogy csak jobbra, csak balra, vagy váltakozó irányba csavarja a készülék a hajat.

3 automatikus beállítás: szorosan göndörödő, lazán göndörödő és hullámos fürtök eléréséhez

Felmelegedési idő: 100 másodperc

Jellemzők:
-
29mm-es átmerőjű göndörítő fej
-ki-be kapcsoló gomb
-hőkész állapotjelző
-LCD kijelző
- Automatikus kikapcsolás mód melynek köszönhetően a készülék 60 perc után automatikusan kikapcsol, így, ha bedugva és bekapcsolva felejtette csökkenti az esetleges balesetek kialakulásának esélyét. Többé nem kell majd aggódni! 
-tisztító eszköz

Vezeték hossza: 2,5m (forgó kábel)

Hajgöndörítő méretei:
Magasság: 72mm
Hosszúság: 204mm
Szélesség: 80mm
(A További információban olvasható adatok a doboz méretre vonatkoznak!)

Hajgöndörítő teljes súlya: 0,391kg
Feszültség és teljesítmény--> 230V~50-60Hz /25W

*Figyelem: Ezen termék higiéniai besorolású! Amennyiben az átvételt követően a doboz felbontásra kerül a 14 napos elállás érvényét veszti. Ez a készülék kizárólag háztartásban, háztartási célra használható, amennyiben a használati útmutató, működési leírás, felhasználói kézikönyv vagy egyéb dokumentum másképp nem rendelkezik.

Az innováció és a változás kéz a kézben járnak. A BaBylissnél mindig előre tekintünk a jövőbe, ezért a környezetvédelem és a fejlődés jegyében lépéseket tettünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az összes egyszer használatos műanyagot a csomagolásokból. Mostantól a műanyag zacskók és műanyag kábelvédők helyett teljesen újrahasznosított papírt és kartont talál a dobozok belsejében az új kiadású dobozokban. Ezek ugyan úgy megvédik a terméket így nem kell aggódni dobozon belüli sérülés miatt. A BaByliss reméli, hogy ezzel is hozzá járul a szebb és élhetőbb jövőhöz.

Ezt értékeled: BaByliss Curl Secret Optimum - Ionos automata hajgöndörítő
Értékelés
Vélemény
Becenév
Szélesség:
32.8 cm
Magasság:
14 cm
Súly:
0.831 g
Hossz:
10.7 cm
  • További információ
Szélesség:
32.8 cm
Magasság:
14 cm
Súly:
831 g
Hossz:
10.7 cm