5 legdivatosabb frizura a fesztiválszezonban – 2024.

Már javában tart a fesztivál szezon, mutatjuk a 2024-es legtrendibb frizuráit az eddigi tapasztalatok alapján. Idén érdemes színekben, textúrákban és bátor formákban gondolkodnod, de ha neked a természetes megjelenés tetszik, azzal is nagy sikert arathatsz!

5 legdivatosabb frizura a fesztiválszezonban – 2024.

1. Szivárvány színek: merész és gyönyörű

A szivárvány bármelyik színével hódíthatsz 2024-ben. Az élénk, vibráló árnyalatok, mint a neonsárga, a lila, a mélykék és a tűzpiros, mind garantáltan vonzza a szemet! A színeket ombre fejtéssel, vagy akár a teljes hajadon megjelenítheted.

2. Fonatok: kreativitás mesterfokon

A fonatok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a fesztiválokon, ez nem lesz másként idén sem. Az egyszerű copfoktól a bonyolult, több szálból álló fonatokig bármilyen stílusban gondolkodhatsz.

A boxer és a holland fonatok különösen kedveltek, mivel ezek nem csak látványosak, hanem praktikusak is, hiszen tartósságuk megkérdőjelezhetetlen. Nyugodtan próbálkozz díszítéssel is, mint például a szalagok, a gyöngyök vagy a virágok, ezzel csak egyedibbé teheted a megjelenésed.

3. Természetes textúrák: az egyszerűség varázsa

A természetes frizurák és textúrák nagy hangsúlyt kapnak 2024-ben. Az egyenes és hullámos haj egyaránt népszerű lesz, de a göndör fürtök és a kócos stílusok is visszatérnek. A lényeg, hogy a hajad ápolt és egészséges legyen.

4. Bohém stílus: szabadság és kötetlenség

A bohém stílus sosem megy ki a divatból, és a fesztiválokon különösen arathatsz egy ilyen frizurával! A laza, hullámos haj, a hosszú frufruk és a díszített hajpántok mind tipikus fesztivál frizurák, amiket még tovább fokozhatsz egy virágdíszítéssel.

5. Metál hajszínek

A metál hajszínek, mint az ezüst, arany és bronz nem csak futurisztikus megjelenést kölcsönöznek neked, hanem igazán egyediek is. Ezek a színek különösen jól mutatnak rövid és középhosszú hajon, de hosszú hajon is látványos hatást kelthetnek.

6. Extrém vágás

Az extrém hajvágás, illetve az undercut továbbra is hódít. Borotváld le oldalt, vagy hátul a hajad, még akkor is, ha hosszúra növesztetted! Sőt, feldobhatod még geometriai formákkal is, amik különösen divatosak 2024-ben. Ezek a frizurák extra nőiesek lehetnek, csak gondold át, hogy hogyan kombinálod a frizurád többi részével.