A TOP 3 BaByliss hajformázó őszre

Az ősz a megújulás időszaka, ráadásul azt is jelenti, hogy már pikk-pakk itt a karácsonyi, ünnepi szezon, ahol mindannyian szeretnénk a legszebb alkalmi frizuránkkal megjelenni.


Akár egyenes tincseidből szeretnél romantikus hullámokat varázsolni, akár néha kezelhetetlennek tűnő göndör fürtjeidet tennéd elegánsan egyenessé, a BaByliss készülékeivel gyerekjáték lesz a hajformázás. Mutatjuk is vásárlóink aktuális, három legnagyobb kedvencét!

A TOP 3 BaByliss hajformázó őszre

 BaByliss Curl Styler Luxe

Ha csak egyetlen hajsütővasat szerzel be, ez legyen az! A BaByliss forradalmi, 2021-es újdonsága, a C112E a levegő és a hő tökéletes ötvözetével készít tartós, göndör fürtöket. Belül a fűtött kerámia lapok simítják a hajat, míg a nagy külső felület hideg levegőt fúj, azonnal fixálva a hullámosságot. Ha a hajad eddig gyorsan kidobta a hullámokat vagy szenvedtél a bonyolult hajgöndörítőkkel, akkor ezt Te is imádni fogod!

BaByliss Steam Shine Styler gőzölős hajvasaló és göndöritő 2 in 1

Neked van már gőzölős hajvasalód? Ha nincs, biztosan Te is hallottál már róluk, esetleg fontolgatod is egy beszerzését, a népszerűség pedig nem véletlen: ezek a hajvasalók olyan speciális technológiával készültek, melyek nemcsak, hogy nem károsítják, de még ápolják is a hajat egyenesítés közben, ugyanis a gőz segítségével értékes hatóanyagokat juttatnak be és zárnak be a haj szerkezetébe. Ha eleged van a szálkás, töredezett végeredményből, de szeretnéd gyorsan és tartósan rendbe szedni még a legrakoncátlanabb tincseidet is, akkor Neked is szükséged van egyre.

A BaByliss ST496E készülékével ráadásul az egyenesítés mellett göndöríthetsz is, így megspórolhatsz egy külön vásárlást is!

BaByliss Hydro-Fusion forgókefés plazmaionos hajformázó

Gondoltad volna, hogy a divatos beszárított frizurához már a szalonig sem kell elmenned? Elég egy forgókefés hajformázó és otthon is könnyedén elkészítheted ezt a nagy volumenű, elegáns frizurát, ráadásul egy lépésben tudhatod le a körkefés beszárítást és a hajformázást.

A BaByliss Hydro-Fusion készülékeinek titka, hogy a hajadat már a szárítás és a formázás közben is ápolják és hidratálják. A Hydro-Fusion 700W-os forgókefés plazmaionos hajformázó a legkorszerűbb plazmaionos technológiát alkalmazza. Hogyan is lesz mindebből hidratált, könnyen kezelhető haj? A technológia nedvesség-kiegyensúlyozó kettős ionrendszert használ, mely a pozitív és a negatív ionok kombinációjával dolgozik a hajad táplálásán és kisimításán.

Ha valaha is küzdöttél már rakoncátlan tincsekkel, ha láttad már a hajad túlzottan szálkásnak, fénytelennek, ha a mindennapi hajformázást nyűgnek éled meg és szinte már ehhez igazítod a programjaidat, akkor nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ez a Te életed is megváltoztatja majd!

Nem találtad meg az igazit? ITT megtekintheted további BaByliss hajformázóinkat is webshopunkban!