BaByliss Curl Secret - Forradalom a hajformázásban - A világ első automata hajgöndörítője

  • 2021. május 27.

BABYLISS CURL SECRET A VILÁG ELSŐ AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐJE
A szabadalmaztatott Auto-Curl technology sajátossága, hogy a hajtincset, sütés előtt, a készülék automatikusan loknivá formázza, így biztosítva az egyenletes hullámokat.

BaByliss Curl Secret - Forradalom a hajformázásban  -  A világ első automata hajgöndörítője

A készülék precíz működését, a csendes és hosszú élettartamú, speciális motor biztosítja, mely nem igényel légáramú hűtést. A Curl Secret kerámia bevonattal rendelkezik, ezáltal a haj egészségének megőrzése mellett képes lágy és fényes hatású loknik elkészítésére.

Állítható hőmérséklete miatt akár vékony szálú, akár vastag szálú hajhoz is használható. A kívánt stílusú fürtöket a Curl Secret-be épített hangjelző rendszer segít elkészíteni, mely figyelmeztet a lokni elkészültére. A fürtök meghatározására három idő-pozíció állítható be, nyolc, tíz és tizenkét másodperc. Nyolc másodperces mód esetén a készülék három hangjelzést ad, ebben az esetben laza hullámokat készíthetünk, tíz másodperc választásakor a négy hangjelzés utal arra, hogy elkészültek a puha fürtök, tizenkét másodpercet válasszunk, ha határozott göndörséget szeretnénk kölcsönözni hajunknak, ebben az esetben öt hangjelzést kell várni.

Megjelent a BaByliss Curl Secret Ionic változata! A készüléket kiegészítettük egy ion generátorral, mely hajtincseid statikus töltöttségét hivatott semlegesíteni, így búcsút inthetsz a kósza, szálló hajszálaknak. Az Ionic technológia megóvja hajad egészségét és tökéletes, selymes frizurát garantál!


Termékjellemzők:

  • AUTO CURL Technológia: gyors és egyszerű rendszer, a gyönyörű és tartós fürtök érdekében.
  • Könnyű, hatékony, elektronikusan vezérelhető, hosszú élettartamú motor(5000h).
  • Kerámia bevonat, lágy és fényes hatású loknik készítéséhez.
  • 2 hőmérséklet fokozat (210°C, 230°C) : a haj típusának megfelelő hőmérséklet (210°C a vékonyszálú hajra – 230°C a normál és vastag szálú hajra).
  • 3 féle időbeállítás (8s, 10s, 12s) a különböző stílusú fürtökhöz ( hullámos, laza vagy göndör).
  • Figyelmeztető hangjelzés, ha a lokni elkészült.

 Készíts laza hullámokat, vagy dús loknikat gyorsan, könnyedén. Nézd meg az alábbi videót!