BaByliss frizurák a hideg időkre

  • 2021. december 13.

Elérkezett a legmeghittebb időszaka az évnek és ezzel együtt elkezdtek repkedni a mínuszok. Tudjuk, hogy ilyenkor a tökéletes frizura kiválasztása nehezebb, mint valaha, hiszen a sapka és a sál jórészt megnehezíti a dolgunkat. Szeretnénk kedveskedni Nektek pár ötlettel és tippel, hogy könnyebben inspirálódhassatok és, hogy lélegzetelállító hajkoronátok legyen akár a karácsonyi nagy bevásárlás, forralt borozás, vagy akár jégkorizás közben is.

 

 

BaByliss frizurák a hideg időkre

A legtöbben a hátuk közepére sem kívánják a téli sapkahordást, hiszen az könnyedén elronthatja a beállított hajat. Azonban, ha most télen a BaBylisst választod, akkor nem kell többé fagyoskodnod, hiszen termékeink hosszan tartó tartást biztosítanak, legyen szó bármilyen típusú frizuráról. Így könnyedén használhatod kedvenc fejfedőd akár hajkoronád kiegészítőjeként is! A telt, hullámos fürtök szenzációsan mutatnak majd sapkádból előbújva, sőt könnyedén ki is emelheted frizurádat, ha megfelelően társítod a szövet színét a hajadéval. E stílus könnyedén megvalósítható a BaByliss hullámvasak egyikével.

Ha a természetes frizurát választanád inkább a hideg napokra, a BaByliss forgókefés hajformázók nem fognak cserben hagyni. Legyen szó bármilyen stílusról, egyenes, hullámos, vagy göndör hajról, ezek könnyedén alkalmazkodnak stílusodhoz. Egy nagy sál vagy magas nyakú pulóver remekül kiegészítheti az ilyen jellegű frizurát, eleganciát és bájat kölcsönözve megjelenésednek. Fontos továbbá, hogy a BaByliss forgókefés hajformázók nagy teljesítményüknek hála, gyorsan és könnyedén megszárítják a hajad, így nem kell attól félned, hogy nedves hajjal kell elindulnod otthonról a borongós időben.

Az egyenes haj eleganciát és kifinomult stílust sugároz. Ünnepi vacsorákra, meghitt, családi összejövetelekre, vagy akár munkahelyi csapatépítőkre is megfelelő választás lehet ez a frizura. Válogass hajvasalóink közül, amelyek egész napos tartást biztosítanak és könnyedén ellenállnak a nyirkos, hideg időnek. Biztosak vagyunk benne, hogy az elkészült fotókon pedig ragyogó tincseid fogják az összes tekintetet (és kedvelést) bevonzani.