Frufru 2022-ben? Mutatjuk a legtrendibb változatokat!

  • 2022. február 17.

A retro divat visszatérése egyre nagyobb teret hódít napjainkban. Öltözködésünkben egyre többször és többször nyúlunk vissza a régi korok jól bevált – olykor extravagáns - darabjaihoz, legyen szó az elmúlt pár év mom jeans őrületéről vagy az újonnan felbukkanó, újra gondolt trapéznadrágokról. Természetesen ez a trend a frizuradivatban is megjelenik, a 60-as 70-es évekre jellemző stílusok már szinte teljesen beépültek a mindennapjainkba. Így vált a sikk női megjelenés megkerülhetetlen elemévé az ikonikus Audrey Hepburn által inspirált frufru.

Frufru 2022-ben? Mutatjuk a legtrendibb változatokat!

Ez a Margot Robbie által tavaly nyáron hordott frufru a nevét – alakja miatt – a palacknyakról kapta. Lényege, hogy ellenben a teljes frufruval, a tincsek felül két irányba vannak elválasztva, így azok gyönyörű keretet szabnak az arcnak. A francia frufrunak is sokszor emlegetett frizura remek választás azok számára, akik szeretnék kiemelni arcformájukat miközben megidézik a 70-es évekre jellemző szexepilt. Elkészítéséhez nagy segítségedre lehetnek a BaByliss forgókefés hajformázói, különösképp ajánljuk a BaByliss Hydro-Fusion plazmaionos készüléket a hosszantartó tartás érdekében.

Rövid és hosszabb frizurákhoz egyaránt szuper választás a szellős frufru. Azoknak, akiknek az átlagosnál problémásabb arcbőre van ezt ajánljuk, hiszen a homlok a tincsek között könnyen tud lélegezni. Ez a frizura amellett, hogy kiemeli a szemed, különleges és egyedi megjelenést biztosít. A frufru könnyed egyenesítéséhez bátran használd valamelyik BaByliss hajvasalót, a megfelelő volumen eléréséhez pedig a plazmaionos BaByliss hajszárítókat ajánljuk.

Ellentmondásosabb, de annál különlegesebb frizura a teljes frufru. Leginkább a hosszúkás, szögletesebb arcokhoz passzol, de bátran kísérletezz vele, hiszen lehet, hogy eleinte szokatlan hatást fog kelteni, viszont hosszútávon egy ilyen hajkorona magabiztosságot kölcsönöz. Sokan alternatív szubkultúrákra asszociálnak a frizurát látva, és a művészibb, indie, illetve hipster stílusok fundamentális kiegészítő elemeként tartják számon. A frufru beszárításához a professzionális teljesítményű BaByliss hajszárítókat ajánljuk, az egyenesítéshez pedig a gőzőlős BaByliss hajvasalók valamelyikét.

Az oldalfrufru amolyan jolly joker, ugyanis rengeteg arcformához passzol, szinte lehetetlen vele mellé lőni. Nem véletlen, hogy közkedvelt lett az utóbbi időben és gyakran a vásznon vagy a színpadon is találkozhatunk az ilyen stílusú frizurákkal. Lényege, hogy a frufrut kissé oldalra fésülve hordjuk, így az egybeolvad hosszabb tincseinkkel. Ez a frizura jó választás lehet azoknak, akik bár megújuásra vágynak, tartanak a teljes frufruval járó elköteleződéstől. A kívánt eredmény eléréshez használd a BaByliss forgókefés hajformázók egyikét, majd göndöríts vagy egyenesíts a megszokott BaByliss rutinod szerint.