Ismerd meg a BaByliss Hydro-Fusion termékcsaládot, a hajformázás új géniuszát

A szálkásodás és a rakoncátlanság talán a két leggyakoribb, mindenki által ismert hajprobléma. Sokan próbáltak már rá megoldást találni, de még mindig sokan szánnak nap mint nap rengeteg időt és energiát, hogy megszabaduljanak tőlük. Úgy döntöttünk, ez ellen itt az ideje tennünk valamit. Így született meg legújabb termékcsaládunk, a BaByliss Hydro-Fusion, melynek elképesztő eredménye után Te is máshogy érzel majd a hajad iránt!

Ismerd meg a BaByliss Hydro-Fusion termékcsaládot, a hajformázás új géniuszát

Engedd meg, hogy bemutassuk a legújabb BaByliss Hydro-Fusion plazmaionos hajszárítót és a Hydro-Fusion forgókefés plazmaionos hajformázót!


Akár sima, akár szálkásodásra hajlamos, természetesen göndör, nehezen megszelídíthető vagy egyszerűen minden próbálkozásodnak ellenálló, makacs fürtökkel rendelkezel, ez a termékcsalád segít, hogy otthon se legyen reménytelen csata a hajformázás. Az álomhajad többé nem csak álom lesz!

Miben más a Hydro-Fusion termékcsalád?

A Hydro-Fusion készülékek titka a meglévő BaByliss szakértelem és a fizika törvényeinek házasságában rejlik. A hajat egyedülálló módon már a szárítás és a formázás közben is ápolják és hidratálják – olyan puha, fényes hajat eredményezve, melyet eddig csak szalonban kaphattál meg.

A tudomány

A BaByliss Hydro-Fusion 2100W-os plazmaionos hajszárító és a Hydro-Fusion 700W-os forgókefés plazmaionos hajformázó egyaránt a legkorszerűbb plazmaionos technológiát alkalmazzák. Ez a technológia nedvesség-kiegyensúlyozó kettős ionrendszert használ, mely a pozitív és a negatív ionok kombinációjával dolgozik a hajad táplálásán és kisimításán.

Nézd meg videón is, hogyan működik!

Ki használhatja?

Röviden? Szinte bárki! Ha szeretnéd hangsúlyozni természetes, göndör fürtjeidet, egy speciális plazmaáramlást segítő diffúzor gondoskodik arról, hogy megőrizd őket anélkül, hogy összekócolnád a hajad. Ha pedig az egyenes, tükörsima hajra törekszel, használd a koncentrált légáramlást biztosító professzionális keskeny szűkítő fejet.

Ez nem minden: A termékek személyre szabhatóságához két sebesség-, és három hőmérséklet-fokozat is hozzájárul. Az állítható hőmérséklet képes idomulni a Te saját hajtípusodhoz, hihetetlenül egyszerűvé téve az eszközök használatát.

Ha valaha is küzdöttél már rakoncátlan tincsekkel, ha láttad már a hajad túlzottan szálkásnak, fénytelennek, ha a mindennapi hajformázást nyűgnek éled meg és szinte már ehhez igazítod a programjaidat, akkor nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a Hydro-Fusion termékek a Te életedet is megváltoztatják majd!

Itt beszerezheted őket: