Két BaByliss termék is a Glamour Glammies kedvencek versenyén

Idén is meghirdetésre került a Glamour Glammies verseny, ahol a legkedveltebb szépségápolási termékek vesznek részt. Persze Te is szavazhatsz a kedvencedre. Összesen 32 kategóriában voksolhatsz, többek között a Kedvenc hajformázódra is.

Két BaByliss termék is a Glamour Glammies kedvencek versenyén

Megtiszteltetés, hogy a versenyre két BaByliss termék is bekerülhetett, a BaByliss Hydro-Fusion forgókefés plazmaionos hajformázó és a BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő.

Természetesen idén is szavazhatsz a személyes kedvencedre a Glamour Glammies-en! Ha pedig valamelyiket még nem próbáltad a közönségkedvencek közül, akkor használd ki a lehetőséget: most 25% kedvezménnyel kedveskedünk neked!

Ide kattintva naponta egy szavazatot adhatsz le kedvencedre >>

Térj vissza holnap is, ha még egyszer voksolnál!

Neked melyik a kedvenced?

BaByliss Hydro-Fusion Forgókefés plazmaionos hajformázó

A BaByliss AS773E egy 700W-os meleglevegős, forgókefés hajformázó, mely a legkorszerűbb fejlesztésű plazmaionos technológiával van felszerelve, ami egyszerre biztosít gyors, hatékony szárítást és lenyűgözően sima, ragyogó hajat. A plazmaionos technológia kombinálja a pozitív és a negatív ionokat egyaránt, ezáltal segít hidratálni, kondicionálni és megszelídíteni a hajat.

BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítő

A BaByliss Curl Secret Elegance automata hajgöndörítőt úgy terveztük, hogy könnyű és egyszerűen használható legyen. Használatával nem kell profi tudás, hogy tökéletesen göndör fürtöket alkoss. Mindössze egy mozdulat és a készülék helyetted végzi el a dolgát.

Itt választhatsz a Glamour Glammies kedvencekből: